Miten yhden päivän aikana tunnistetaan yleisimmät kehittämisen pullonkaulat ja löydetään niihin ratkaisut?

Tässä valmennuksessa koet, mitä bisnesteknologia-ajattelu ja digitaalinen transformaatio tarkoittaa käytännössä. Simulaatiopeli on istutettu Bisnesteknologia-standardiin (BT-standardi) ja erityisesti BT-standardin toimintamalliin, jossa keskiössä on kyky hallita erilaisia vaatimuksia ja silti reagoida nopeasti ja oikein muutoksiin organisaation toimintaympäristössä.

Valmennus soveltuu kaikille organisaation eri rooleissa toimiville mukaan lukien johto, tietohallinto ja liiketoiminta.

KUVAUS

Ketterässä johtamisessa keskeistä on kyky hallita erilaisia vaatimuksia ja silti reagoida nopeasti ja oikein muutoksiin organisaation toimintaympäristössä.
Tämä päivän mittainen valmennusosio perustuu simulaatiopeliin joka on istutettu BT-Standardin viitekehykseen. Se tuo esiin hauskalla ja kokemuksellisella tavalla organisaation toimintatapoihin liittyviä haasteita. Simulaatiossa osallistujat pääsevät toimimaan erilaisissa tietohallinnon ja liiketoiminnan rooleissa, kehittäen toimintamalliaan ja prosessejaan pelikierros pelikierrokselta tehokkaammiksi ja tuloksellisemmiksi.

Simulaatiopelin aikana osallistujat kokevat konkreettisesti, miten liiketoimintaa kehitetään kokonaisvaltaisesti kysynnän, kehittämisen ja palveluiden johtamisen osa-alueiden avulla.

Muutoksen ydin on ihmisissä. Pelin aikana huomio keskittyy kehittämisen lisäksi kommunikointiin ja eri roolien yhteistyöhön.

Yhden päivän aikana osallistujat pelaavat 3 pelikierrosta, jonka aikana digitaalisen transformaation ja bisnesteknologian perusperiaatteet selkiytyvät dramaattisesti.

TAVOITTEET

Tämän valmennusosion aikana osallistujat ymmärtävät kuinka selviytyä ketterän kehittämisen tyypillisistä haasteista oppimalla:

 • liiketoimintafokuksen ja asiakasarvon merkityksen
 • organisaatiolaajuisen tiimityön merkityksen
 • jaetun kielen ja tavoitteiden merkityksen
 • uuden kehittämisen ja olemassa olevan ylläpitämisen herkästä tasapainosta
 • toimintatapojen osaoptimoinnin mukanaan tuomista haasteista
 • miten ketteryys voi tarkoittaa sekä parempaa tuottavuutta että alempaa stressiä

VALMENNUSPÄIVÄT

Kevään 2023 toteutukset 

30.3. Espoo

Simulaatiopeli on osa Bisnesteknologiajohtamisen valmennuskokonaisuutta, johon voi jatkaa simulaatiopelin jälkeen, jos haluaa oppia lisää bisnesteknologian soveltamisesta omaan organisaatioon. Lisätietoja täältä.

VALMENNUS KOKO ORGANISAATIOLLE?

Simulaatiopeli on suosittu yksittäisten organisaatioiden valmennuksena, jolloin pelin painopistealueita ja oppeja voidaan istuttaa organisaation tilannetta vastaavaksi. Simulaatiopeliä suositellaan mm. seuraavissa tilanteissa:

 • Digitaalisen transformaatiokulttuurin vahvistaminen
 • Liiketoiminnan ja IT:n yhteistoiminnan kasvattaminen
 • End-to-end kehittämisen virtaviivaistaminen ja nopeuttaminen

MUUTOS- JA PERUUTUSEHDOT

Jos osallistumisen peruminen tehdään viimeistään seitsemän päivää ennen valmennusohjelman alkua, oikeuttaa se täyteen maksupalautukseen. Osallistumisen voi myös siirtää toiseen ajankohtaan tai vaihtaa toiselle henkilölle samasta yrityksestä tai organisaatiosta.

Valmennusohjelmasta poisjääminen ei oikeuta maksupalautukseen, jos siitä ei ole ilmoitettu vähintään seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

VALMENNUSOHJELMAN HINTA

800€ / hlö + ALV

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoja: btacademy@sofigate.com

Tarvitsetteko räätälöityä koulutusta organisaatiollenne?
Valmennusohjelman kesto ja sisältö ovat muokattavissa yrityksenne/organisaationne tarpeisiin. Otathan yhteyttä, niin keskustellaan toiveistanne tarkemmin.

Enroll here

 

THE TEAM

Thomas Hughes

Coach & Facilitator

Read more

Sami Laurinantti

Coach

Read more

Sign up for our newsletter

Upskilling is today’s imperative. Subscribe to keep up with our upcoming courses, campaigns and events!

Enroll now

 • Hidden
 • Hidden
 • Promotion code, additional participants, dietary restrictions etc.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Something on your mind?

Don't hesitate to contact us! We are more than happy to answer all your inquiries. You can also choose to send us directly an email to btacademy@sofigate.com.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.