Bisnesteknologian päivityspaketti. Onsite Malaga. 

Bisnesteknologiastandardin päivityspaketti on valmennuskokonaisuus, jonka avulla päivität osaamisesi ajan tasalle BT-standardista ja sen soveltamisesta kaksipäiväisessä valmennuksessa koulutuskeskuksessamme Malagassa, Euroopan kasvavassa teknologiahubissa, Espanjassa.

KUVAUS

Valmennusohjelma on täydellinen sinulle, joka haluat uppoutua bisnesteknologiastandardin uusimpiin laajennuksiin ja todella ymmärtää, mitä työkaluja ne tarjoavat sinulle ja organisaatiollesi. Kahden intensiivisen valmennuspäivän aikana käymme läpi teorian, mutta mikä tärkeintä, keskiössä on aiheiden sovellettavuus ja valmennuspäivien aikana teemme useita laajoja ja käytännönläheisiä harjoituksia, joiden avulla saat konkreettisen kokemuksen siitä, miten voit soveltaa oppimaasi omassa organisaatiossasi. Kaikki osallistujat ovat kokeneita bisteknologiaosaajia, joten keskustelu- ja verkostoitumismahdollisuudet tulevat olemaan myös erinomaiset.

Koulutuskeskuksemme Malagan ydinkeskustassa tarjoaa loistavat puitteet irrottautua työarjesta ja keskittyä opiskeltavaan kokonaisuuteen. Samalla on mahdollisuus inspiroitua Malagan historiallisesta kaupungista ja sen kulttuurista.

BT-standardin päivityspaketti-valmennus kestää yhteensä 2 päivää ja sisältää lähiopetuspäivien lisäksi virtuaalisen oppimisalustan (Howspace) käytön, jossa opintomateriaalin lisäksi on valmennukseen valmistelevia ennakkotehtäviä ja mahdollisuus tutustua kurssikavereihin ennen lähipäiviä.

Kurssi soveltuu liiketoiminta- ja tietohallintojohtajille sekä asiantuntijoille, jotka ovat aiemmin osallistuneet Bisnesteknologiajohtamisen valmennusohjelmaan (tai sen aikaisempiin versioihin) ja haluavat päivittää osaamisen BT Standardista ja sen uusien osa-alueiden soveltamisesta ajan tasalle. Valmennusohjelman puhuttu kieli on suomi, mutta osa koulutusmateriaalista on englanniksi.

PÄIVITYSPAKETIN TAVOITTEET JA SISÄLTÖ

 • Ymmärtää BT-standardin viimeisin versio ja miten sitä voi hyödyntää omassa työssään
 • Päästä keskustelemaan bisnesteknologian uusimpien alueiden hyödyntämisestä muiden vertaisoppijoiden kanssa

Bisnesteknologian päivityspaketti sisältää

 • 2 x Valmentajan vetämää, fasilitoitua lähiopetuspäivää Sofigaten koulutuskeskuksessa Malagassa
 • Pääsy Howspace oppimisympäristöön, jossa opintomateriaalia ja ennakkotehtäviä
 • BT Standard Practioner sertifiointikokeen osallistumisoikeus

BT Standard Practitioner Sertifiointikoe

Valmennuksen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus suorittaa BT Forumin BT Standard Practitioner-sertifiointikoe. Koe on online monivalintakoe ja siinä saa käyttää kurssimateriaalia. Kokeen hyväksytyn suorittamisen jälkeen valmennettava saa pääsyn BT-standardin englanninkielisiin lisämateriaaleihin (extensions, pdf-muodossa), joita ovat:

 • Roles, Skills and Responsibilities
 • Governance levels and Unified End-to-End Flow Governance
 • Operating Model for Data Governance
 • Portfolio Management and Development Governance
 • Gate-Based Project Management
 • Sprint-Based Agile Development
 • Service Lifecycle Management
 • Service Integration

MUUTOS- JA PERUUTUSEHDOT

Jos osallistumisen peruminen tehdään viimeistään 14 päivää ennen valmennusohjelman alkua, oikeuttaa se täyteen maksupalautukseen. Osallistumisen voi myös siirtää toiseen ajankohtaan tai vaihtaa toiselle henkilölle samasta yrityksestä tai organisaatiosta.

Valmennusohjelmasta poisjääminen ei oikeuta maksupalautukseen, jos siitä ei ole ilmoitettu vähintään seitsemän päivää ennen koulutuksen alkua. Valmennuksen minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

VALMENNUSOHJELMAN HINTA

Valmennusohjelman kokonaishinta on 1800 € (+ ALV).

Valmennuksen hinta sisältää ainoastaan osallistumisen valmennukseen ja virtuaalisen oppimisympäristön käyttöoikeuden.

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisätietoja: btacademy@sofigate.com

Tarvitsetteko räätälöityä koulutusta organisaatiollenne?
Valmennusohjelman kesto ja sisältö ovat muokattavissa yrityksenne/organisaationne tarpeisiin. Otathan yhteyttä, niin keskustellaan toiveistanne tarkemmin.

Ilmoittaudu valmennukseen!

THE TEAM

Thomas Hughes

Coach & Facilitator

Read more

Sign up for our newsletter

Upskilling is today’s imperative. Subscribe to keep up with our upcoming courses, campaigns and events!

Enroll now

 • Hidden
 • Hidden
 • Promotion code, additional participants, dietary restrictions etc.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Something on your mind?

Don't hesitate to contact us! We are more than happy to answer all your inquiries. You can also choose to send us directly an email to btacademy@sofigate.com.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.